Reteta zilei: Inele de ceapa in crusta de pesmet

Printeaza

Inele de ceapa in crusta de pesmet din: ceapa, albus de ou, pesmet, condimente, faina, sare.

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_10

 

Ingrediente:

  • 2-3 cepe, feliate
  • 2-3 albusuri de ou
  • 1 1/2 cupe pesmet
  • 3/4 cana faina
  • 2 lingurite condimente, dupa preferinta
  • sare, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Amestecati pesmetul cu condimentele.

Puneti intr-o farfurie. Procedati la fel cu faina si albusurile, astfel incat sa aveti 3 farfurii separate.

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_02

Treceti apoi inelele de ceapa prin faina, apoi prin albus de ou, iar la sfarsit prin amestecul de pesmet.

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_07

Puneti intr-o tava pe hartie de copt si dati la cuptor pentru 20 de minute.

Scoateti din tava, transferati pe un platou mare, adaugati sare dupa gust si serviti.

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_08

Inele de ceapa in crusta de pesmet

Inele_de_ceapa_in_crusta_de_pesmet_09

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Inele de ceapa cu sos

Exista mai multe variante de sos. Localurile gen tex – mex prefera varianta sosului blue cheese, preparat din brânză cu mucegai, iaurt si ierburi. A doua varianta, ceva mai frantuzeasca, este cea a sosului provensal, preparat din masline, rosii cherry si capere, toate fiert in vin alb sau roze si legate cu putin zahar. Noi folosim sos balcanic, pe […]

 

Inele de ceapă prăjite

Inele de ceapă prăjite din: ceapa, faina, praf de copt, apa minerala, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 cepe medii 190 g faina o lingura praf de copt 375 ml apa minerala ulei pentru prajit sare piper   Mod de preparare: Intr-un vas, se amestecă făina, cu praful de copt, sarea şi piperul. Apoi, se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. Foarte bune inelele de ceapa

  2. Si mie imi plac inelele de ceapa

  3. Sunt foarte gustoase inelele de ceapa, dar de fiecare data dupa ce mananc ma simt cam prost…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.