Reteta zilei: Hamburgeri cu ceapa si cascaval

Printeaza

Hamburgeri cu ceapa si cascaval din: carne tocata, condimente, fulgi de ardei rosu, sos, ceapa, cascaval, chifle.

Hamburgeri_cu_ceapa_si_cascaval_18

Hamburgeri cu ceapa si cascaval

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata
  • 2 linguri condimente, dupa preferinta
  • 1 varf de cutit fulgi de ardei rosu
  • 1/4 ceasca sos, dupa preferinta
  • 1 ceapa, feliata
  • 4 felii de cascaval
  • 4 chifle

 

Mod de preparare:

Se incalzeste o tava la 180C. Intr-un castron mare, se combina carnea tocata, 1 lingura de condimente, un varf de cutit de fulgi de ardei rosu si un sfert de cana de sos de friptura.

Hamburgeri_cu_ceapa_si_cascaval_08

Se amesteca cu mana pana cand sunt combinate bine. Formati 4 hamburgeri si presarati restul de condimente.

Hamburgeri_cu_ceapa_si_cascaval_13

Turnitati ulei peste tava, adaugati ceapa si gatiti pana se rumeneste. Adaugati din nou ulei si adaugati hamburgerii si gatiti cate 5-7 minute pe fiecare parte.

Hamburgeri_cu_ceapa_si_cascaval_14

La sfarsit adaugati cate o felie de cascaval pe fie care dintre ei. Scoateti pe o farfurie mare si adaugati ceapa.

Hamburgeri_cu_ceapa_si_cascaval_16

Taiati chiflele si prajiti pe fiecare parte. Serviti hamburgerii cu chiflele calde si sos.

Hamburgeri_cu_ceapa_si_cascaval_17

Hamburgeri cu ceapa si cascaval

Hamburgeri_cu_ceapa_si_cascaval_18

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.