Reteta zilei: Gremolata

Printeaza

Gremolata din: patrunjel, usturoi, lamaie.

Gremolata

Gremolata

 

Ingrediente:

  • 1 legatura patrunjel, spalat
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lamai

 

 

 

Mod de preparare:

Spalati si tocati patrunjelul. Tocati si usturoiul, apoi radeti coaja de la lamai.

Gremolata

Tocati impreuna toate ingredientele foarte marunt. Puneti intr-un borcan cu capac si fie serviti imediat, fie depozitati la frigider.

Gremolata

Gremolata

Gremolata

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Asta e pentru salata, nu-i asa?

  2. E un sos, da, se poate folosi si la salata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.