Reteta zilei: Gnnochi cu carne si legume

Printeaza

Gnnochi cu carne si legume din: ulei de masline, carnati, ciuperci, ceapa, rosii uscate, salata, vin alb, supa de pui, gnnochi, parmezan.

Poate te intereseaza si:

 

Gnnochi_cu_carne_si_legume_04

Gnnochi cu carne si legume

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3-4 carnati, doar carnea
  • 240 gr ciuperci
  • 1 ceapa, decojita și feliata subțire
  • 1/2 cana roșii uscate în ulei, feliate
  • 4 cesti salata tocata
  • 1/2 cana vin alb
  • 1 cana supa de pui
  • 2 cani gnocchi fierte
  • 1/2 cana parmezan, plus mai mult pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu. Se adauga ciupercile si ceapa si gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au înmuiat. Se transferă legumele într-un castron.

Adăugați cârnații si maruntiti carnea cu ajutorul unei linguri. Gatiti pana se rumeneste bine.

Gnnochi_cu_carne_si_legume
Adaugati legumele inapoi in tigaie și se adauga vin. Gatiti pana cand vinul este redus la jumătate.

Gnnochi_cu_carne_si_legume_02

Se adauga supa de pui si rosiile uscate și gatiti aproximativ 5-7 minute.
Se amestecă și se adaugă salata si putina apa. Gatiti timp de 1-2 minute.

Gnnochi_cu_carne_si_legume_03
Se adauga parmezan și amestecati usor.
Serviti cu gnocchi si parmezan.

Gnnochi_cu_carne_si_legume_04

Gnnochi cu carne si legume

Gnnochi_cu_carne_si_legume_04

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Adelina Manole

    Nu prea ma incanta carnea aia … si nu arata nici estetic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.