Reteta zilei: Ghiveci de legume cu sos de rosii

Printeaza

Ghiveci de legume cu sos de rosii din: vinete, ardei rosu, ceapa, morcovi, sos de rosii, sare, piper, ulei.

Ghiveci de legume cu sos de rosii

Ghiveci de legume cu sos de rosii

 

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa
  • 1 kg de morcovi
  • sos de roșii
  • sare și piper
  • ulei

Mod de preparare:

Tocati ceapa, morcovii, ardeiul rosu, vinetele. Sotati ceapa cateva minute in ulei, adaugati morcovii, vinetele și ardeiul rosu. Asezonati cu sare si piper. Se amesteca bine, reduceti focul la mediu si se acopera cu capacul.

Ghiveci de legume cu sos de rosii

Gatiti aproximativ 25-30 de minute, amestecand la fiecare 7-10 minute. Adaugati apoi sos de rosii, dupa gust.

Ghiveci de legume cu sos de rosii

Se amesteca si se fierbe timp de 10 minute acoperit, amestecand la fiecare cateva minute. Reduceti focul la mic, mai gatiti cateva minute, apoi opriti focul. Serviti ghiveciul cald.

Ghiveci de legume cu sos de rosii

Ghiveci de legume cu sos de rosii

Ghiveci de legume cu sos de rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.