Reteta zilei: Gazpacho cu aroma de menta

Printeaza

Gazpacho cu aroma de menta din: castravete, ardei gras, ceapa verde, ardei iute, patrunjel, menta, usturoi, supa de pui, ulei de masline, otet, suc de lamaie, sos iute, sare de mare, coaja de lamaie.

Poate te intereseaza si:

 

Gazpacho cu aroma de menta

Ingrediente:

  • 2 castraveți, decojiti și tocati
  • 1 ardei gras, tocat
  • 3 cepe verzi, tocate
  • 2 ardei iuti, fara seminte, tocati
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura menta
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • ½ ceasca supa de pui
  • ¼ cană ulei de măsline
  • 2 linguri oțet de vin roșu
  • 2 linguri suc proaspat de lamaie
  • câteva picături de sos iute
  • 1 lingurita sare de mare

Ingrediente garnitură:

  • ¼ cană castravete cubulete
  • ¼ cană ardei gras verde, cuburi
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • menta proaspata

 

 

Mod de preparare:

Puneti castraveții, ardeiul gras, ceapa verde, ardeiul iute, patrunjel, menta și usturoiul într-un blender și omogenizati.

Gazpacho cu aroma de menta

Adaugati supa, ulei de măsline, oțet, suc de lamaie, sos iute și sare.

Gazpacho cu aroma de menta

Procesati pana se omogenizeaza.

Gazpacho cu aroma de menta

Raciti pentru cel puțin două ore.

Gazpacho cu aroma de menta

Chiar inainte de servire, se toarna supa în boluri, se garniseste cu castravete cubulete, ardei gras, coaja de lamaie si mentă, apoi serviti.

Gazpacho cu aroma de menta

Gazpacho cu aroma de menta

Gazpacho cu aroma de menta

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.