Reteta zilei: Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

Printeaza

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc din: carne de porc, creveti, castane, ceapa verde, ghimbir, sos de soia, piper alb, ulei de susan, vin, albus de ou, faina de porumb, galusti, sos de chili.

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

 

Ingrediente:

  • 500 g de carne de porc tocata
  • 250 g creveti, decojiti, tocati
  • 8 castane, tocate
  • 2 cepe verzi, tocata
  • 1 bucatica ghimbir, ras
  • 3 linguri de sos soia
  • 1 lingurita de piper alb
  • 2 lingurite de ulei de susan
  • un strop de vin
  • 1 albus de ou, usor batut
  • 3 linguri de faina de porumb
  • 20 galusti (wonton)
  • sos de chili pentru servire

 

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele pentru umplutura intr-un castron si amestecati bine.

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

Puneti cate o lingura intr-o galusca si adunati marginile. Asezati inntr-o cratita potrivita. Repetati pana terminati de umplut galustile.

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

Fierbeti la bain marie aproximativ 15 minute. Serviti cu sos de chili.

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

Galuste chinezesti umplute cu carne de porc

Pofta buna!

2 comentarii

  1. “Cornflour” este amidon, nu faina de porumb. Este echivalentul din engleza britanica pentru “cornstarch” din engleza americana.

  2. Interesante galustele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.