Reteta zilei: Fursecuri umplute cu ciocolata

Printeaza

Fursecuri umplute cu ciocolata din: unt, faina, alune macinate, zahar si ciocolata neagra.

Fursecuri umplute cu ciocolata

Fursecuri umplute cu ciocolata

Ingrediente:

  • 200g unt
  • 200g faina
  • 200g alune macinate
  • 200g zahar
  • 200g ciocolata neagra

 

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu alunele macinate si zaharul. Se adauga untul taiat in cubulete si se framanta bine pana ce aluatul este neted si omogen.

Dati aluatului o forma de minge si lasati-l sa se odihneasca 30 minute in frigider infasurat in folie transparenta.

Fursecuri umplute cu ciocolata

Se scoate aluatul din frigider si se formeaza din el niste baghete subtiri si lungi care se taie in bucati de aproximativ 3 cm, iar apoi veti modela bilute din ele pe care le turtiti putin.

Se pun fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 160 grade timp de 15 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.

Fursecuri umplute cu ciocolata

Se topeste ciocolata la bain marie, amestecand cu o lingura de lemn pana cand ciocolata este complet topita. Se pune apoi ciocolata pe un fursec si se lipeste cu un altul.

Fursecurile se tin la frigider pana se intareste ciocolata, dupa care pot fi servite.

Fursecuri umplute cu ciocolata

Fursecurile umplute cu ciocolata sunt un desert delicios pe care va recomandam sa-l incercati at mai curand.

Fursecuri umplute cu ciocolata

Fursecuri umplute cu ciocolata

Fursecuri umplute cu ciocolata

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • fursecuri umplute cu ciocolata
  • fursecuri umplute

3 comentarii

  1. Bai esti nebun, cat de bine arata!

  2. Bai, astea chiar imi place, pe bune.

  3. delicioase fursecurile umplute cu ciocolata 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.