Reteta zilei: Fursecuri dulci

Printeaza

O reteta de fursecuri dulci din: faina, zahar brun, oua, unt, praf de copt, cacao si esenta de vanilie.

Fursecuri dulci

Ingrediente:

  • 350g faina
  • 150g zahar brun
  • 3 oua
  • 100g unt
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita esenta de vanilie

 

 

Mod de preparare:

Ouale se amesteca bine cu zaharul, untul, esenta de vanile si cu cele doua lingurite de cacao.

Fursecuri_dulci

Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt pana ce aluatul devine moale, nu se lipeste de maini si poate fi intins.

Fursecuri_dulci_02

Se presara faina pe o masa si se intinde aluatul cu ajutorul unui sucitor. Se decupeaza aluatul cu o forma rotunda.

Fursecuri_dulci_03

Se unge cu ulei o tava in care se vor pune fursecurile. Fursecurile se tin la cuptor 10-15 minute si se servesc dupa ce s-au  racit.

Fursecuri_dulci_05

Fursecuri dulci

 

Fursecuri dulci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.