Reteta zilei: Fursecuri cu crema de nuca de cocos
PrinteazaFursecuri cu crema de nuca de cocos din: faina de tapioca, parmezan, crema de nuca de cocos, unt, zahar, ou.
Ingrediente:
- 170 g faina de tapioca
- 50 g parmezan
- 1 lingura cremă de nucă de cocos
- 6 linguri unt nesărat la temperatura camerei
- 5 linguri zahăr pudră
- 1 ou, gălbenușul și albusul separate
Mod de preparare:
Cerneti faina intr-un castron. Adaugati parmezan, nucă de cocos si amestecati bine.
Incalziti cuptorul la 150 ° C.
Într-un castron mare, bateti unt și zahăr împreună până obtineti aluatul pufos.
Incorporati gălbenușul de ou si bateti bine.
Se toarnă amestecul de făină și se amesteca foarte bine.
Bateti ușor albusul și se toarnă jumătate în aluat. Amestecati bine.
Transferati aluatul intr-un pos si formati fursecuri intr-o tava cu hartie de copt.
Coaceti timp de 14-16 minute.
Lasati să se răcească si serviti.
Fursecuri cu crema de nuca de cocos
Pofta buna!