Reteta zilei: Fursecuri cu ciocolata si fulgi de sare de mare
PrinteazaFursecuri cu ciocolata si fulgi de sare de mare din: faina, praf de copt, sare, oua, zahar brun, ciocolata neagra, unt, fulgi de sare de mare.
Ingrediente Fursecuri cu ciocolata si fulgi de sare de mare:
- ½ ceasca (60 g) făină
- ½ lingurita praf de copt
- ⅛ linguriță de sare
- 2 oua
- ½ ceasca + 3 linguri (105 g) de zahăr brun
- 200 g ciocolata neagra
- 1 ½ lingura (25 g) de unt nesărat
- fulgi de sare de mare
Mod de preparare Fursecuri cu ciocolata si fulgi de sare de mare:
Adaugati untul si ciocolata intr-un bol si topiti la microunde, timp de 40-50 de secunde, pana se omogenizeaza.
Într-un castron mare, se adauga faina, sare și praf de copt. Bateti bine.
Într-un castron, se adaugă în ouă și zahăr brun și bateti bine timp de aproximativ 5 minute.
După ce amestecul s-a dublat în volum, se adaugă ciocolata topita si se amesteca la viteza medie pana se combina.
Se adaugă făina și se amestecă la viteză redusă.
Transferati aluatul în frigider pentru o oră.
Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Folosind o lingura de inghetata, scoateti aluat si asezati pe o hartie de copt intr-o tava.
Aplatizati fursecurile cu palma. Se presara cu sare de mare.
Coaceți pentru 8-10 minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de sare de mare
Pofta buna!