Reteta zilei: Fructe de mare in sos de smantana

Printeaza

Fructe de mare in sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari, creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Fructe de mare in sos de smantana

Fructe de mare in sos de smantana

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 2 fileuri de peste
  • 3-4 calamari
  • 1 kg de creveti, scoici
  • Smantana
  • 2 catei de usturoi
  • Patrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Spalati si puneti in apa rece timp de 10-15 minute scoicile si crevetii. Se taie usturoiul. Tocati ceapa. Spalati , curatati cartilajul si taiati calamari inele. Tocati fileurile.

Fructe de mare in sos de smantana

Gatiti ceapa, se adauga pestele, sare si piper, se amesteca si se fierbe timp de cateva minute.

Fructe de mare in sos de smantana

Adaugati crevetii, gatiti 1-2 minute, adaugati usturoi, scoici, smantana. Gatiti cateva minute.

Fructe de mare in sos de smantana

Spalati si tocati patrunjelul. Adaugati si lsati sa fiarba. Acoperiti, gatiti 5-10 minute. Se serveste cu garnitura dupa preferinta.

Fructe de mare in sos de smantana

Fructe de mare in sos de smantana

Fructe de mare in sos de smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. mamaaaa ce bine arata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.