Reteta zilei: Friptura de vitel la cuptor
PrinteazaFriptura de vitel la cuptor din: unt, ulei, ceapa verde, telina pesmt, patrunjel, carne de vitel, sare, piper.
Ingrediente:
- 25g unt
- 1 lingura ulei
- 1 fir ceapa verde
- 1 telina, tocata
- 50g pesmet
- 50g pătrunjel
- 900g carne de vitel
- sare si piper negru
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se încălzesc untul și uleiul într-o tigaie. Adaugati ceapa verde si telina. Rumeniti cateva minute, apoi opriti focul si incorporati pesmet, pătrunjel și asezonati cu sare si piper. Se întinde umplutura peste carne, rulati, apoi adaugati intr-o punga care se poate introduce in cuptor.
Așezați punga cu carnea de vitel intr-o tava si dati la cuptor 1 ora.
Scoateti din cuptor si desfaceti punga. Incercati cu o furculita daca este patrunsa.
Lasati sa se odihneasca aproximativ 10-15 minute. Feliati si serviti.
Friptura de vitel la cuptor
Pofta buna!