Reteta zilei: Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie

Printeaza

Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie din: friptura de porc, ulei de masline, otet balsamic, mustar de dijon, nuci, rozmarin, sare, piper, usturoi, sote de ceapa rosie, sos pesto.

Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie

 

Ingrediente:

  • 1 bucata friptura de porc
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1/2 cana nuci
  • 2 lingurite rozmarin uscat
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura piper negru
  • 4 catei de usturoi (zdrobit)
  • salata, sote de ceapa rosie si sos pesto pentru servire

 

Mod de preparere:

Eliminati toata grasimea existenta pe bucata de carne.

Amestecati ulei de măsline, otet balsamic si mustar intr-un castron mic.

Intr- un blender combinati nuci, rozmarin, sare, piper si usturoi si procesati pana la omogenizare.

Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie

Dati carnea cu amescurile de condimente si ulei.

Incalziti gratarul, puneti carnea si gatiti la foc mic 45 minute.

La fiecare 10-15 minute intoarceti carnea.

Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie

Transferati pe un platou de servire, lasati sa se odihneasca, feliati si serviti cu salata, sote de ceapa rosie si sos pesto.

Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie

Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie

Friptura de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie

Pofta buna!


Poate iti place si:

Friptura din muschiulet de porc glazurata

Friptura din muschiulet de porc glazurata

Friptura din muschiulet de porc glazurata din: ulei, muschiulet de porc, lamai, zahar, sos de soia, sos picant, ciuperci, porumb, ardei, morcov, taietei, ulei de susan. Ingrediente: 1/2 lingură ulei de floarea soarelui 1 muşchiuleţ de porc, circa 500 g, tăiat bucăţi zeama şi coaja răzuită de la 2 lămâi 50 g zahăr 2 1/2 linguri […]

Friptura de porc cu boia

Friptura de porc cu boia

Friptura de porc cu boia din: pulpa de porc, slanina, cascaval, usturoi, sare, boia, piper, smantana. Ingrediente: 1 pulpă 200 g slănină afumată 200 g caşcaval ras usturoi sare boia dulce de ardei piper 1 cană cu smântână   Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pieliţe, desfaceţi-o de pe os, bateţi-o puţin cu lama cuţitu­lui, […]

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Ca bine mai arata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.