Reteta zilei: Frigarui de miel cu patrunjel

Printeaza

Frigarui de miel cu patrunjel din: miel, condimente, scortisoara, piper , cardamom, patrunjel, ceapa, usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, nuci de pic, sare, lipii, salata.

Frigarui de miel cu patrunjel

Ingrediente: 

  • 800gr carne de miel cuburi
  • 1/4 lingurita mix de condimente
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1/4 lingurita cardamom
  • 3-4 linguri patrunjel tocat
  • 2 cepe, tocate
  • 5-8 catei de usturoi, tocat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri nuci de pin
  • sare
  • lipii si salata, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Puneti carnea, ienibahar, scorțișoară, piper negru, cardamom, jumătate din pătrunjel, jumătate din ceapa, usturoiul, suc de lămâie și ulei într-un castron și se amestecă împreună.

Se condimentează cu sare.

Frigarui de miel cu patrunjel
Pastrati deoparte la marinat.

Între timp, incalziti gratarul.

Infigeti carnea pe frigarui si asezati pe gratar.

Rumeniti pe toate partile.

Frigarui de miel cu patrunjel
Se transferă într-un vas de servire si se presara cu ceapa, patrunjel, nuci de pin și sare.

Se servesc frigaruile cu lipii si salata, dupa preferinta.

Frigarui de miel cu patrunjel

Frigarui de miel cu patrunjel

Frigarui de miel cu patrunjel

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui_de_miel_cu_sos_cu_vin

Frigarui de miel cu sos cu vin

Frigarui de miel cu sos cu vin din: usturoi, vin, sare, piper, carne de miel, ulei, rozmarin, dafin, ceapa, cartofi, smantana. Ingrediente: 6 căţei de usturoi tăîati mărunt 250 ml vin alb sare 4 boabe de piper 750 g carne de miel 80 ml ulei de măsline 1 linguriţă de rozmarin tocat 1 frunză de […]

Frigarui "Aghiuta"

Frigarui de miel si porc

Frigarui de miel si porc din: ulei, patrunjel, coriandru, boia, ceapa, usturoi, carne de miel, file de porc. Ingrediente: 75 ml ulei de măsline 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 1 lingură de coriandru tocat mărunt 1 linguriţă de boia de ardei iute 2 cepe tocate 2 căţei de usturoi tocaţi  câte 300 g carne de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.