Reteta zilei: Fondant de ciocolata

Printeaza

Fondant de ciocolata din: galbenus de ou, oua, zahar pudra, unt, ciocolata neagra, faina, cacao si inghetata de vanilie.

Fondant de ciocolata

Fondant de ciocolata

Ingrediente:

  • 1 galbenus de ou
  • 2 oua
  • 40g zahar pudra
  • 65g unt nesarat
  • 65g ciocolata neagra
  • 15g faina
  • 7g cacao
  • Inghetata de vanilie pentru servire

 

Mod de preparare:

Puneti oualele, galbenusul de ou, zaharul, faina și cacaoa intr-un bol. Bateti ingredientele cu mixerul pana la omogenizare.

Topiti unutul la foc mic si incorporati ciocolata neagra. Amestecati pana se topeste ciocolata. Turnati ciocolata peste ingredientele din bol. Amestecati bine. Ungeti formele cu ulei si turnati amestecul de ciocolata.

Fondant de ciocolata

Acoperiți formele cu folie si dati la frigider pentru 1 ora. Se incalzeste cuptorul la 180 ° C Puneti tava cu formele in cuptor pentru 10 minute. Scoateți din cuptor, transferati pe farfurii si serviti cu inghetata de vanilie.

Fondant de ciocolata

Fondant de ciocolata

Fondant de ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.