Reteta zilei: File de peste in crusta de unt aromat

Printeaza

File de peste in crusta de unt aromat din: peste, lamaie, unt topit, usturoi, patrunjel, sare, piper.

File_de_peste_in_crusta_de_unt_aromat_04

Ingrediente: 

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C. Intr-o tava asezati hartie de copt.

Spalati si uscati pestele, apoi asezati in tava.

File_de_peste_in_crusta_de_unt_aromat

Adaugati intr-un bol usturoi, unt topit, sucul de la o jumătate de lămâie, pătrunjel, sare și piper. Amestecati foarte bine.

File_de_peste_in_crusta_de_unt_aromat_02

Ungeti pestele cu amestecul de unt.

File_de_peste_in_crusta_de_unt_aromat_03

Dati la cuptor aproximativ 6 minute. Dati temperatura la 200C si mai gatiti 3 minute.

Serviti pestele fierbinte.

File_de_peste_in_crusta_de_unt_aromat_04

File de peste in crusta de unt aromat

File_de_peste_in_crusta_de_unt_aromat_04

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

File de peşte in crusta de cartofi cu mustar

File de peste in crusta de susan

File de peste in crusta de susan din: file de peste alb, lamaie, pesmet, susan, curry, marar, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati file de peste alb (circa 180 g fiecare) 1 lamaie 4-5 linguri pesmet 2-3 lingurite susan 1 lingurita curry marar usturoi granulat 2-3 linguri ulei de masline sare piper […]

 

Reteta zilei: Cod in crusta de parmezan

Cod in crusta de parmezan din: cod, parmezan, boia, patrunjel, ulei de masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 4 file-uri de cod 1/2 cană parmezan 1 linguriță boia 1 lingurita patrunjel 1/2 lingura ulei de masline lamaie feliata sare piper Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200C. Spălați fileurile de pește și uscați-le cu șervețele de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.