Reteta zilei: Desert cu fructul pasiunii

Printeaza

Desert cu fructul pasiunii din: galbenusuri, fructul pasiunii, zahar, sare, unt.

Poate te intereseaza si:

 

Desert cu fructul pasiunii

Desert cu fructul pasiunii

Ingrediente: 

  • 7 gălbenușuri de ou
  • 6-7 bucati fructul pasiunii
  • 1 cană zahar
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • 10 linguri unt rece

 

 

 

 

Mod de preparare:

Feliati fiecare fruct in jumatate si scoateti pulpa, pe care o adaugati in blender.

Desert cu fructul pasiunii
Procesati usor si strecurati.

Desert cu fructul pasiunii

Într-o cratiță mică, se combină gălbenușurile de ou, sucul de fructul pasiunii și zahăr.

Se amesteca constant la foc mediu, până când se dizolvă zahărul și sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri.

Opriti focul, se adaugă sare și untul, putin cate putin, amestecand sa se incorporeze.

Desert cu fructul pasiunii
Se strecoara amestecul printr-o sită cu ochiuri fine.

Desert cu fructul pasiunii
Se da la frigider si se serveste rece.

Desert cu fructul pasiunii

Desert cu fructul pasiunii

Desert cu fructul pasiunii

Pofta buna!


Poate iti place si:

Pavlova_cu_kiwi_si_fructul_pasiunii_08

Reteta zilei: Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii

Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii din: albus, zahar, amidon, otet, esenta de vanilie, kiwi, fructul pasiunii, smantana. Ingrediente: 6 albusuri de ou 1 ¼ cana zahar 2 lingurite amidon 1 lingurita otet alb ½ lingurita esenta de vanilie 6 kiwi, decojit si feliat 3 fructul pasiunii Ingrediente pentru frisca: 1 ceasca

Cum_se_prepara_spuma_de_ciocolata_alba_cu_fructul_pasiunii

Cum se prepara spuma de ciocolata alba cu fructul pasiunii (video)

Retete video:   Cum se prepara spuma de ciocolata alba cu fructul pasiunii Cum se prepara spuma de ciocolata alba cu fructul pasiunii

Pasca_Raw_Vegana_cu_fructul_pasiunii

Pasca Raw Vegana cu fructul pasiunii

Pasca Raw Vegana cu fructul pasiunii din: baton de vanilie, faina caju, faina de floarea soarelui, stafide, smochine, apa, frucul pasiunii, tumeric, caju, indulcitor natural, stafide galbene, unt de cocos si faina caju.

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.