Reteta zilei: Cuscus cu migdale
PrinteazaCuscus cu migdale din: cuscus, supa de pui, unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, migdale.
Ingrediente:
- 1 cană cușcuș
- 2 cesti supa de pui
- 1 lingura unt
- 1 lingura ulei de masline
- 1/4 ceapa, tocata marunt
- 2 catei de usturoi
- sucul de la 1/2 lămâie
- sare și piper, dupa gust
- pătrunjel
- 1/4-1/3 cana de migdale feliate
Mod de preparare:
Tocati ceapa si usturoiul. Topiti unt în tigaie, împreună cu uleiul de măsline.
Adăugați ceapa tocata și sotati 2-3 minute la foc mediu. Apoi se adaugă usturoiul tocat si sotati pentru un minut.
Adăugați supa de pui și aduceti la fierbere la foc mare.
Adaugati sucul de lămâie, se adauga cușcuș, amestecati si opriti focul, acoperiti si pastrati deoparte timp de 6-7 minute.
Presarti cu patrunjel.
Serviti preparatul cu migdale si patrunjel.
Cuscus cu migdale
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-cuscus-migdale html
Nu am mancat niciodata cuscus cu migdale
Bun, foarte bun este!