Reteta zilei: Cuscus cu migdale

Printeaza

Cuscus cu migdale din: cuscus, supa de pui, unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, migdale.

Cuscus_cu_migdale_04

Cuscus cu migdale

Ingrediente: 

  • 1 cană cușcuș
  • 2 cesti supa de pui
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/4 ceapa, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • sare și piper, dupa gust
  • pătrunjel
  • 1/4-1/3 cana de migdale feliate

 

Mod de preparare:

Tocati ceapa si usturoiul. Topiti unt în tigaie, împreună cu uleiul de măsline.

Adăugați ceapa tocata și sotati 2-3 minute la foc mediu. Apoi se adaugă usturoiul tocat si sotati pentru un minut.

Cuscus_cu_migdale
Adăugați supa de pui și aduceti la fierbere la foc mare.

Cuscus_cu_migdale_02
Adaugati sucul de lămâie, se adauga cușcuș, amestecati si opriti focul, acoperiti si pastrati deoparte timp de 6-7 minute.
Presarti cu patrunjel.

Cuscus_cu_migdale_03
Serviti preparatul cu migdale si patrunjel.

Cuscus_cu_migdale_04

Cuscus cu migdale

Cuscus_cu_migdale_04

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-cuscus-migdale html

2 comentarii

  1. Nu am mancat niciodata cuscus cu migdale

  2. Bun, foarte bun este!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.