Reteta zilei: Cruşon de pepene galben

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de cruson de pepene galben din: pepene galben, zahar, rom, vin alb si sifon.

Ingrediente:Cruşon de pepene galben

  • 1 pepene galben de 2-3 kg
  • 300 g zahăr
  • 200 ml rom
  • 1 l vin alb
  • sifon

 

Mod de preparare:

Tai pepenele galben, spălat şi curăţat, în cuburi mici, le pui într- un castron şi le presari cu zahăr. După 30 de minute, torni peste bucăţile de pepene 1/4 1 vin.

Cruson_de_pepene_galben

După alte câteva minute, adaugi romul şi restul de vin. Dai vasul la rece, amesteci totul bine şi serveşti cruşonul cu sifon. Este perfect pentru zilele canicu­lare de vară, răcoritor, cu un gust aparte.

Cruson_de_pepene_galben_1

Cruşon de pepene galben

Cruşon de pepene galben

1 comentariu

  1. Promit sa fac si eu crusonul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.