Reteta zilei: Creveti in sos de patrunjel

Printeaza

Creveti in sos de patrunjel din: creveti, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, coaja de lamaie.

Poate te intereseaza si:

 

Creveti_in_sos_de_patrunjel_05

Ingrediente: 

  • 1 kg creveti, decorticati
  • 3 linguri de usturoi
  • ulei de masline
  • sare și piper după gust
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 3 lingurite coaja de lamaie
  • sos pesto, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Adaugati crevetii in ulei de măsline, uturoi, sare și piper.

Creveti_in_sos_de_patrunjel

Amestecati si asezati intr-o tava. Dati la cuptor timp de 8-10 minute.

Creveti_in_sos_de_patrunjel_02

Într-un bol mic adaugati patrunjel tocat, coaja de lamaie si amestecati.

Creveti_in_sos_de_patrunjel_03

Adaugati crevetii in amestecul de patrunjel.

Creveti_in_sos_de_patrunjel_04

Serviti calzi cu sos pesto.

Creveti_in_sos_de_patrunjel_05

Creveti in sos de patrunjel

Creveti_in_sos_de_patrunjel_05

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Paste cu usturoi si creveti

Paste cu usturoi si creveti

Paste cu usturoi si creveti din: oua, faina, spanac, creveti, anghinare, usturoi, cimbru, lamaie, ulei de masline, sare, piper, sos de chili, sos  de branza cu mucegai.

Creveti cu sos picant

Creveti cu sos picant

Creveti cu sos picant din: creveti, sos de soia, arahide, dulceata, ceapa, usturoi, ghimbir, zahar. Ingrediente: 1 kg creveţi decorticaţi 3 linguri sos de soia 100 g arahide măcinate 5 linguri suc de lămâie 1/2 linguriţă dulceaţă de ardei iute 1 ceapă verde tocată 5 căţei de usturoi pisaţi 1 lingură ghimbir ras, pătrunjel 1 linguriţă […]

Creveti cu sos de ghimbir

Creveti cu sos iute

Creveti cu sos iute din: creveti, sos de soia, arahide, dulceata, ceapa, usturoi, ghimbir, zahar, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg creveţi decorticaţi 3 linguri sos de soia 100 g arahide măcinate 5 linguri suc de lămâie 1/2 linguriţă dulceaţă de ardei iute 1 ceapă verde tocată 5 căţei de usturoi pisaţi 1 lingură ghimbir ras, […]

 

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Promit ca incerc 🙂 imi place reteta asta de mor!

  2. E bun sosul ala de patrunjel, ca pe mine parca nu ma prea incanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.