Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Printeaza

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc.

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

 

Ingrediente:

  • ¼ cana ulei de masline
  • 10 catei de usturoi, tocati
  • ¼ ceasca patrunjel tocat
  • 1 lingura frunze de salvie tocate
  • ¾ lingurita cimbru tocat
  • ¾ lingurita de rozmarin tocat
  • 1 ½ lingurite de sare
  • ¼ lingurita fulgi ardei rosu
  • 1 ½ lingurite piper
  • 4 cotlete de porc

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mic, combinati ierburile tocate, usturoi si piper cu ulei de masline, sare si fulgi de ardei.

Puneti cotletele intr-un castron si ungeti cu mixul de ierburi. Acoperiti si dati la frigider pentru 6-8 ore.

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Incalziti gratarul. Puneti cotlete de porc pe gratar si gatiti 5-6 minute pe fiecare parte.

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Se lasa sa se odihneasca timp de 10 minute, apoi se servesc.

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Cotlete de porc la gratar in crusta de ierburi aromate

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Cotlete la gratar, cu ciuperci

Cotlete la gratar, cu ciuperci din: cotlete de porc, ciuperci, ardei gras, usturoi, sare, piper, cimbru, ulei. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 kg ciuperci champignon 1 ardei gras rosu 4 catei de usturoi sare piper cimbru 3 linguri ulei   Mod de preparare: Baţi puţin cotletele, cu ajutorul ciocanului pentru şniţele. Le ungi cu […]

Cotlete la gratar cu ceapa rosie, dovlecel si gogosari

Cotlete la gratar cu ceapa rosie, dovlecel si gogosari din: cotlet, rozmarin, unt, sare, piper, sos de rosii, ceapa rosie, dovlecel, ulei de masline, vanata, gogosari. Ingrediente: 4 bucati cotlet rozmarin unt topit sare piper alb sos de roşii 1 ceapă roşie 1 dovlecel 2-3 linguri ulei de măsline 1 vânătă coaptă ardei roşii sau […]

 

 

1 comentariu

  1. O sa incerc sa fac si eu cotletele astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.