Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de pesmet

Printeaza

Cotlete de porc in crusta de pesmet din: cotlete de porc, oua, lapte batut, usturoi, sare, piper alb, patrunjel uscat, pesmet, ulei de masline.

Cotlete de porc in crusta de pesmet

Cotlete de porc in crusta de pesmet

 

Ingrediente:

  • 3-4 cotlete de porc
  • 2 oua
  • 1/4 ceasca lapte batut
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper alb
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • 2 cani pesmet
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un castron bateti oualele, adaugati laptele batut, sarea, piperul, patrunjel si usturoiul. Amestecati bine.

Cotlete de porc in crusta de pesmet

Intr-o punga care se inchide etans puneti cotletele si adaugati amestecul de ou cu pesmet. Amestecati bine. Intr-o alta punga puneti pesmetul.

Cotlete de porc in crusta de pesmet

Scoateti pe rand cotletele si dati-le prin pesmet in punga. Puneti cotletele intr-o tigaie incare ati incalzit bine uleiul.

Cotlete de porc in crusta de pesmet

Prajiti cate 2-3 minute pe fiecare parte. Dupa preferinta se mai adauga sare. Serviti cotletele calde.

Cotlete de porc in crusta de pesmet

Cotlete de porc in crusta de pesmet

Cotlete de porc in crusta de pesmet

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ce pofta mi-ai facut de un gratar 🙂

  2. O sa incerc si eu sa vad daca-mi ies cotletele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.