Reteta zilei: Cotlete de porc cu legume la gratar

Printeaza

Cotlete de porc cu legume la gratar din: cotlete de porc, ardei gras, ceapa, sare, piper.

Poate te intereseaza:

 

Cotlete_de_porc_cu_legume_la_gratar_06

Ingrediente:

  • 4-5 cotlete de porc
  • ardei gras, taiat bucati potrivite
  • ceapa taiata bucati potrivite
  • sare, piper, alte condimente, dupa gust

 

Mod de preparare:

Spalati bine carnea si legumele. Taiati legumele bucati.

Uscati carnea si asezonati-o pe ambele parti.

Cotlete_de_porc_cu_legume_la_gratar

Incingeti gratarul. Intr-o parte a gratarului asezati o bucata de folie de aluminiu pe care puneti legumele, asezaonati-le, dupa gust.

Cotlete_de_porc_cu_legume_la_gratar_02

Asezati cotletele pe gratar si frigeti pe ambele parti.

Procedati la fel si cu legumele.

Cotlete_de_porc_cu_legume_la_gratar_04

Serviti preparatul cald.

Cotlete_de_porc_cu_legume_la_gratar_06

Cotlete de porc cu legume la gratar

Cotlete_de_porc_cu_legume_la_gratar_07

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

Cotlete de porc cu rozmarin la gratar

Cotlete de porc cu rozmarin la gratar

Cotlete de porc cu rozmarin la gratar din: cotlete de porc, rozmarin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: cotlete de porc 2 lingurite rozmarin proaspăt tocat 2-3 catei de usturoi tocat 2 lingurite sare 2 lingurite piper   Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Adăugați rozmarin și usturoi intr-un castron impreuna cu sare și piper. Amestecati bine. […]

 

Cotlete de porc cu germeni de soia

Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar cu sos picant

Cotlete de porc la gratar cu sos picant din: ulei, suc de lamaie, chimion, oregano, cotlete de porc, ardei iute, ardei gras, rosie, ceapa, ceapa verde, ardei iute murat, otet. Ingrediente:  2 linguri de ulei 1 lingura de suc proaspat de lamaie 2 lingurite chimion 1 linguriță de oregano uscat 8 cotlete de porc sare […]

 

Cotlete de berbecut si cuscus cu stafide

Cotlete de berbec (oaie) la gratar

Cotlete de berbec (oaie) la gratar din: cotlete berbec, ulei, usturoi piper, cimbru, sare. Ingrediente: 1 kg cotlete berbec (oaie) 2 linguri ulei usturoi piper măcinat cimbru sare   Mod de preparare: Cotletele se pregătesc ca şi în cazul cotletelor la tavă. Se ung apoi cu ulei şi se frig pe grătar. Când sunt gata, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.