Reteta zilei: Cotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale
PrinteazaCotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale din: ulei de masline, suc de portocale, cotlete de miel, sare, piper, coaja de portocale, usturoi si cimbru.
Ingrediente cotlete de miel:
- 2 linguri ulei de masline
- Sucul de la 2 portocale
- 4 cotlete de miel
- Sare si piper dupa gust
Ingrediente pentru gremolata:
- Coaja de portocale
- 3 catei de usturoi, tocati
- 1/4 ceasca cimbru proaspat
Mod de preparare:
Puneti cotletele de miel intr-un vas termorezistent. Se amesteca uleiul de masline cu sucul de portocale si se toarna peste cotlete. Se condimenteaza cu sare si piper, se acopera si se pastreaza la frigider pentru 30 minute.
Combinati coaja de portocale, cimbrul și usturoiul intr-un bol mic si lasati gremolata deoparte. Incingeti gratarul si puneti cotletele miel. Gatiti cate 3-4 minute pe fiecare parte. Serviti cotletele de miel calde cu gremolata de portocale.
Cotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale
Pofta buna!
Mmmmmmm, ce gustoase trebuie sa fie
Vreau si eu 🙂