Reteta zilei: Cotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale

Printeaza

Cotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale din: ulei de masline, suc de portocale, cotlete de miel, sare, piper, coaja de portocale, usturoi si cimbru.

Cotlete_de_miel_la_gratar_cu_gremolata_de_portocale_6

Cotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale

 

Ingrediente cotlete de miel:

  • 2 linguri ulei de masline
  • Sucul de la 2 portocale
  • 4 cotlete de miel
  • Sare si piper dupa gust

Ingrediente pentru gremolata:

  • Coaja de portocale
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 1/4 ceasca cimbru proaspat

 

Mod de preparare:

Puneti cotletele de miel intr-un vas termorezistent. Se amesteca uleiul de masline cu sucul de portocale si se toarna peste cotlete. Se condimenteaza cu sare si piper, se acopera si se pastreaza la frigider pentru 30 minute.

Cotlete_de_miel_la_gratar_cu_gremolata_de_portocale_2

Combinati coaja de portocale, cimbrul și usturoiul intr-un bol mic si lasati gremolata deoparte. Incingeti gratarul si puneti cotletele miel. Gatiti cate 3-4 minute pe fiecare parte. Serviti cotletele de miel calde cu gremolata de portocale.

Cotlete_de_miel_la_gratar_cu_gremolata_de_portocale_3

Cotlete de miel la gratar cu gremolata de portocale

Cotlete_de_miel_la_gratar_cu_gremolata_de_portocale_5

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Mmmmmmm, ce gustoase trebuie sa fie

  2. Vreau si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.