Reteta zilei: Cornuri cu carne

Printeaza

Cornuri cu carne din: aluat de patiserie, crema de branza, carne de carnati.

Cornuri_cu_carne_07

Cornuri cu carne

 

Ingrediente:

  • 1 aluat de patiserie
  • 250gr crema de branza
  • 250 gr carne de carnati

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugati carnea de carnati si gatiti pana se rumeneste pe toate partile. Transferati intr-un bol. Adaugati crema de branza moale si se amesteca bine pentru a se combina.

Cornuri_cu_carne_03

Taiati aluatul in dreptunghiuri egale, intr-un capat adaugati cate o lingura de aluat si rulati.

Cornuri_cu_carne_04

Asezati intr-o tava pe hartie de copt si dati apoi la cuptor la 180C pentru 15 minute. Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

Cornuri_cu_carne_05

Cornuri cu carne

Cornuri_cu_carne_07

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata cornurile astea

  2. Daa, si mie imi plac cornurile cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.