Reteta zilei: Conopida in crusta de parmezan

Printeaza

Conopida in crusta de parmezan din: boia, oregano, praf de usturoi, sare, piper, parmezan, ulei de masline, conopida.

Poate te intereseaza si:

Conopida in crusta de parmezan

Ingrediente: 

  • 1 lingura boia de ardei afumat
  • ½ linguriță oregano
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • ¼ linguriță de sare
  • piper proaspăt macinat
  • ¼ cană parmezan ras
  • 1½ lingura ulei de masline
  • 1 conopida

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Pregătiți o tava, asezati hartie de copt sau folie de aluminiu si stropiti cu putin ulei.

Într-un castron mic, combinati boia, oregano, praf de usturoi, sare, piper și parmezan ras.

Conopida in crusta de parmezan

Curatati si rupeti conopida in buchetele.

 

Conopida in crusta de parmezan

Puneti buchetelele intr-un castron mare si se stropesc cu ulei de masline. Amestecati.

Adauga aproximativ ¾ din amestecul de condimente si se amesteca.

Conopida in crusta de parmezan

Transferati in tava.

Presarati restul de amestec de condimente.

 

Conopida in crusta de parmezan
Dati la cuptor timp de 40-45 minute.

Conopida in crusta de parmezan

Serviti imediat.

Conopida in crusta de parmezan

Conopida in crusta de parmezan

Conopida in crusta de parmezan

 

 

Pofta buna!

 

poate iti place si:

Reteta zilei: Turte cu conopida

Turte cu conopida din: conopida, ou, faina, ulei de avocado, praf de ceapa, praf de usturoi, sare, condimente. Ingrediente: 1 conopidă, rasa 1 ou 1 cană de făină de migdale 1 lingura ulei de avocado 1/4 linguriță praf de ceapă 1/4 linguriță pudră de usturoi sare condimente, dupa gust Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la […]

Reteta zilei: Salata de bulgur cu conopida si curry

Salata de bulgur cu conopida si curry din: grau bulgur, apa, ulei de masline, supa, conopida, curry, piper cayenne, suc de lamaie, sare, ceapa rosie, nuci pecan, coriandru. Ingrediente:  1 ceasca grau bulgur 3 cesti apă 3 linguri ulei de măsline 2 linguri supa 1 conopidă, rupta în buchetele 1 lingurita curry ¼ linguriță piper […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Trebuie sa incerc si eu reteta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.