Reteta zilei: Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Printeaza

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta din: coaste de porc, gem de piersici, fulgi de ardei rosu, sos de soia, coaja de limeta, suc de limeta, usturoi.

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

 

Ingrediente:

  • coaste de porc
  • 1/2 cana gem de piersici
  • 1 limeta (coaja + suc)
  • 1 lingura fulgi de ardei rosu
  • 1 lingura sos de soia
  • 3 catei de usturoi, tocat

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Intr-un castron puneti gemul, adaugati coaja de limeta si stoarceti sucul de limeta.

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Amestecati usor. Apoi, se adauga sosul de soia. Incorporati fulgii de ardei si usturoiul. Amestecati bine.

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Intr-o punga care se inchide etans adugati sosul, apoi coastele.

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Amestecati si lasati sa se marineze aproximativ 1 jumatate de ora. Asezati coastele intr-o tava in care ati pus folie de aluminiu.

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Adaugati sosul ramas in punga. Dati la cuptor pentru 1 ora. Serviti imediat.

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Coaste de porc cu gem de piersici si limeta

Pofta buna!

4 comentarii

  1. Foarte bine arata coastel, vreau si eu 🙂

  2. Uuuuuuuuu, coastele astea trebuie sa le fac. Neaparat!

  3. Maricica Neculce

    Vreau si eeeeuuuuuuuu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.