Reteta zilei: Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Printeaza

O reteta savuroasa de Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde din: coaste de porc afumate, ceapa, usturoi, frunze de dafin, cimbru, rozmarin, vin, otet de vin alb si miere.

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

 

Ingrediente:

  • 2-3 coaste porc afumate
  • 2 cepe, feliate
  • 5 catei de usturoi, zdrobit
  • 3 frunze de dafin, rupte în jumatați
  • 5 crengute proaspete de cimbru
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 1 ceasca de vin alb
  • 2 linguri oțet de vin alb
  • 1 lingura de miere

 

Mod de preparare:

Intr-un vas de lut puneti ceapa, usturoiul, frunzele de dafin, cimbrul și rozmarinul si imprastiati uniform, astfel incat sa acoperiti fundul vasului. Adaugati coastele in partea de sus.

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Se amesteca vinul, otetul si mierea împreuna, apoi se toarna peste partea de sus a coastelor. Acoperiti cu capac si gatiti in cuptorul incins la 180 C pentru aproximativ 2 ore, ungand cu sucul lasat de carne si legume la fiecare 30 de minute.

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Se serveste cu cartofi si fasole verde.

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Coaste de porc afumate cu garnitura de cartofi si fasole verde

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • coaste de porc cu sos barbeque

1 comentariu

  1. Ce bine arata coastele 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.