Reteta zilei: Clatite cu sos cald de capsuni

Printeaza

Clatite cu sos cald de capsuni din: banane, oua, faina de cocos, praf de copt, capsuni, sirop de artar, amidon, frisca.

 

Poate te intereseaza si:

 

 

Clatite_cu_sos_cald_de_capsuni_04

Ingrediente clatite: 

  • 3 banane
  • 6 oua
  • ⅓ cana de faina de cocos
  • 1 lingurita praf de copt

Ingrediente sos de capsuni:

  • 300gr căpșuni congelate
  • 2 linguri de sirop de arțar
  • 1 linguriță amidon
  • 1 cana frisca

 

 

Mod de preparare:

Pentru sosul de căpșuni, amestecati împreună sirop de arțar și amidon.

Se adaugă capsunile si gatiti la foc mediu, pana cand sosul se ingroasa. Pastrati deoparte, cald.

Clatite_cu_sos_cald_de_capsuni

Se pun toate ingredientele pentru clatite intr-un blender si se amesteca pana la omogenizare.

Clatite_cu_sos_cald_de_capsuni_02
Gatiti clatitele într-o tigaie potrivita, pe ambele parti.

Clatite_cu_sos_cald_de_capsuni_03
In sosul de capsuni se incorporeaza frisca si se amesteca.

Se servesc imediat cu sos de căpșuni și frisca.

Clatite_cu_sos_cald_de_capsuni_04

Clatite cu sos cald de capsuni

Clatite_cu_sos_cald_de_capsuni_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 


Poate iti place si:

Clatite cu umplutura de peste

Clatite cu umplutura de peste

Clatite cu umplutura de peste din: faina de hrisca, sare, oua, lapte, ceapa, unt, peste alb, piper, lamaie, smantana, pasta de tomate, boia, verdeata. Ingrediente: 100 g făină de hrişcă sare 2 ouă 250 ml lapte 2 cepe 40 g unt 400 g file de peşte alb 4 linguri de zeamă de lămâie piper 100 […]

 

Clatite cu spanac si branza feta

Clatite cu spanac si branza feta

Clatite cu spanac si branza feta din: lapte, ulei, sare, sunca, feta, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 250 ml lapte 2 linguri ulei un praf sare Pentru umplutură: 150 g şuncă afumată 200 g brânză feta o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Pentru aluat, se cern făina cu sarea, se face un gol […]

 

Clatite cu ciuperci in sos alb si garnitura de linte

Clatite cu ciuperci in sos alb si garnitura de linte

Clatite cu ciuperci in sos alb si garnitura de linte din: linte verde, ciuperci, faina, lapte, sare, praf de copt, unt. Ingrediente: 200 g linte verde 2 cutii cu ciuperci 50 g făină 100 ml lapte sare Pentru clatite: 1 pahar cu lapte bătut 1 ou 1 pahar cu făină 5 g praf de copt […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Anca Niculescu

    O nebunie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.