Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac si branza

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac si branza din: ciuperci, branza albastra, spanac, ceapa, pesmet, unt topit.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_branza_07

Ciuperci umplute cu spanac si branza

Ingrediente:

  • ciuperci
  • brânză albastra
  • spanac
  • ceapă
  • pesmet
  • Unt topit

 

Mod de preparare:

Spalati si curatati ciupercile. Intr-o tigaie adaugati ulei de masline, apoi ceapa, gatiti cateva minute si adaugati spanacul. Gatiti cateva minute. Lasati sa se raceasca, apoi dati la blender pentru omogenizare.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_branza_02

Amestecati pesmetul cu untul topit si pastrati deoparte. Umpleti ciupercile cu branza albastra, amestec de spanac si adaugati apoi amestec de pesmet cu unt.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_branza_04

Coaceti la 200C timp de aproximativ 20-25 minute. Serviti fierbinti.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_branza_05

Ciuperci umplute cu spanac si branza

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_branza_06

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pozele sunt cam in ceata, dar mmi-ai dat o idee buna cu ciupercile astea umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.