Reteta zilei: Ciuperci umplute cu spanac si boia

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac si boia din: ciuperci, branza cu aroma de usturoi, crema de branza, spanac, boia, sare, piper, fulgi de chili.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_boia_03

Ciuperci umplute cu spanac si boia

Ingrediente: 

  • 8 ciuperci
  • 250 g branza cu aroma de usturoi
  • 100 g crema de brânză
  • 20 g spanac proaspat
  • boia de ardei
  • sare și piper
  • fulgi de chili

Mod de preparare:

Spalati ciupercile si curatati coaja.
Ungeti un vas termorezistent cu ulei si asezati ciupercile.
Se amestecă brânza cu usturoi cu crema de brânză, spanacul tocat si si asezoneaza bine.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_boia
Umpleti ciupercile cu acest amestec si se presara cu boia.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_boia_02
Coaceti la 200 C timp de 20-30 minute.
Serviti calde.

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_boia_03

Ciuperci umplute cu spanac si boia

Ciuperci_umplute_cu_spanac_si_boia_03

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Aaaah, se folosesc iucperci din alea mari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.