Reteta zilei: Ciuperci umplute cu crema de branza si sunca

Printeaza

Ciuperci umplute cu crema de branza si sunca din: ciuperci, crema de branza, smantana, sunca, piper, boia.

Ciuperci_umplute_cu_crema_de_branza_si_sunca_03

Ciuperci umplute cu crema de branza si sunca

Ingrediente: 

  • 4 ciuperci
  • 150 gr crema de branza
  • 60 g smantana
  • 2 felii sunca tocata
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare:

Se amestecă brânza cu smantana, sunca si condimentele.

Ciuperci_umplute_cu_crema_de_branza_si_sunca
Curatati, spalati si umpleti ciupercile cu amestecul de branza, apoi presarati cu boia.

Ciuperci_umplute_cu_crema_de_branza_si_sunca_02
Coaceți la 180 C, timp de 30-40 de minute. Serviti ciupercile calde.

Ciuperci_umplute_cu_crema_de_branza_si_sunca_03

Ciuperci umplute cu crema de branza si sunca

Ciuperci_umplute_cu_crema_de_branza_si_sunca_03

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Vreau si eu, arata foarte bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.