Reteta zilei: Ciuperci cu aroma de usturoi si parmezan

Printeaza

Ciuperci cu aroma de usturoi si parmezan din: ciuperci, ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper.

Ciuperci_cu_aroma_de_usturoi_si_parmezan_04

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci, feliate
  • 3 linguri ulei de masline
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1/4 ceasca suc de lamaie proaspat stors
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 1/4 ceasca parmezan ras
  • Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 175C. Intr-o tava adaugati hartie de copt. Puneti ciupercile intr-un singur strat pe foaia de copt. Adaugati ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru si parmezan.

Ciuperci_cu_aroma_de_usturoi_si_parmezan_02

Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Amestecati usor pentru a se combina. Dati la cuptor timp de 12-15 de minute. Serviti imediat.

Ciuperci_cu_aroma_de_usturoi_si_parmezan_03

Ciuperci cu aroma de usturoi si parmezan

Ciuperci_cu_aroma_de_usturoi_si_parmezan_04

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.