Reteta zilei: Ciuperci cu aroma de usturoi si parmezan
PrinteazaCiuperci cu aroma de usturoi si parmezan din: ciuperci, ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci, feliate
- 3 linguri ulei de masline
- Coaja de la 1 lamaie
- 1/4 ceasca suc de lamaie proaspat stors
- 3 catei de usturoi, tocat
- 2 lingurite cimbru uscat
- 1/4 ceasca parmezan ras
- Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175C. Intr-o tava adaugati hartie de copt. Puneti ciupercile intr-un singur strat pe foaia de copt. Adaugati ulei de masline, coaja de lamaie, suc de lamaie, usturoi, cimbru si parmezan.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Amestecati usor pentru a se combina. Dati la cuptor timp de 12-15 de minute. Serviti imediat.
Ciuperci cu aroma de usturoi si parmezan
Pofta buna!