Reteta zilei: Cirese in alcool

Printeaza

Cirese in alcool din: cirese, zahar, votca.

Cirese_in_alcool_06

Cirese in alcool

Ingrediente: 

  • cireșe
  • zahăr
  • vodcă

Mod de preparare:

Spalati cireșele.

Cirese_in_alcool
Puneti in borcane si umpleti trei sferturi din borcan cu zahar.

Cirese_in_alcool_02
Apoi pentru a umple borcanul total adaugati votca.

Cirese_in_alcool_03
Sigilati borcanele foarte bine.

Cirese_in_alcool_04
Se agită cateva minute, astfel incat sa se dizolve zaharul.

Cirese_in_alcool_05
Pastrati in camara, puteti servi dupa o luna. Aceste conserve de cirese le puteti pastra timp de 6 luni. In loc de cirese puteti folosi visine sau alte fructe de padure, in functie de preferinta fiecaruia.

Cirese_in_alcool_06

Cirese in alcool

Cirese_in_alcool_06

1 comentariu

  1. Sunt tare curioasa sa vad cum au iesit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.