Reteta zilei: Chiftele de curcan

Printeaza

O reteta de Chiftele de curcan din: carne tocata de curcan, pesmet, ou, ceapa, sos worcestershire, sare, piper, suc de rosii si sos de chilli.

Chiftele de curcan

 

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1/2 – 1 cana pesmet
  • 1 ou
  • 1/2 ceapa, tocata
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 1 lingura praf de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • suc de rosii
  • sos de chili

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 280 grade.Intr-o cratita fierbeti sucul de rosii cu sosul de chili.

Chiftele_de_curcan

Se amestecă carnea de curcan cu pesmet, ou, ceapa, sos Worcestershire, praf de usturoi, sare, piper şi într-un castron mare pana obtinem o pasta omogena.

Chiftele_de_curcan_1

Se toarnă o parte din sos peste carne şi se amestecă bine. Se pune intr-o tava de cuptor si se lasa aproximativ 1 orala copt. Serviti cu sosul rămas.

Chiftele_de_curcan_2

Chiftele de curcan

Chiftele_de_curcan_3

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.