Reteta zilei: Chiftele cu sos iute

Printeaza

Chiftele cu sos iute din: carnati, crema de branza, branza cheddar, ardei, condimente, sos iute.

Chiftele_cu_sos_iute_04

Chiftele cu sos iute

Ingrediente: 

  • 3-4 carnati, fara piele
  • 240gr cremă de brânză
  • 1 cană brânză Cheddar tocata
  • 240 gr ardei verde cuburi
  • ¼ ceasca condimente, dupa gust
  • sos iute

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 150C.
Combinati carnea, crema de brânză, brânză Cheddar, ardei verde și condimente intr-un castron mare.

Chiftele_cu_sos_iute
Formati 18-20 chiftele.

Chiftele_cu_sos_iute_02
Incalziti 2 tigai mari pe aragaz la foc mediu.
Rumeniti chiftelele in tigai. Puneti apoi intr-o cratita si adaugati sos iute.

Chiftele_cu_sos_iute_03
Coaceți timp de 15-18 de minute.
Serviti chiftelele calde.

Chiftele_cu_sos_iute_04

Chiftele cu sos iute

Chiftele_cu_sos_iute_04

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Foarte bune chiftelele astea!

  2. Ionut Molcea

    Vreau si eu, vreau si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.