Reteta zilei: Castraveti murati picanti
PrinteazaCastraveti murati picanti din: castraveti murati, zahar, sos iute, fulgi de ardei rosu, usturoi.
Ingrediente:
- 2 borcane castraveti murati
- 4 cesti zahar
- 2 linguri sos iute
- ¼ – ½ lingurita fulgi de ardei rosu
- 8 catei de usturoi, curațați si zdrobiti
Mod de preparare:
Scurgeti sucul muraturilor si puneti feliile de castraveti intr-un castron mare. Se adauga zaharul, sosul iute, fulgii de ardei rosu si usturoi. Se amestecă ușor pentru a se combina.
Se acopera si se lasa sa stea timp de 4 ore la temperatura camerei, amestecand ocazional.
Transferati in borcane si turnati lichid care ramane in castron. Se pun capacele si se depoziteaza la frigider. Se pot consuma dupa 3-4 saptamani.
Castraveti murati picanti
Pofta buna!
Foarte bine arata castarvetii picanti, vreau si eu 🙂
Castravetii astia imi plac cel mai mult, putin picanti
Un deliciu sunt castravetii astia