Reteta zilei: Castraveti murati picanti

Printeaza

Castraveti murati picanti din: castraveti murati, zahar, sos iute, fulgi de ardei rosu, usturoi.

Castraveti murati picanti

Castraveti murati picanti

 

Ingrediente:

  • 2 borcane castraveti murati
  • 4 cesti zahar
  • 2 linguri sos iute
  • ¼ – ½ lingurita fulgi de ardei rosu
  • 8 catei de usturoi, curațați si zdrobiti

 

 

 

Mod de preparare:

Scurgeti sucul muraturilor si puneti feliile de castraveti intr-un castron mare. Se adauga zaharul, sosul iute, fulgii de ardei rosu si usturoi. Se amestecă ușor pentru a se combina.

Castraveti murati picanti

Se acopera si se lasa sa stea timp de 4 ore la temperatura camerei, amestecand ocazional.

Castraveti murati picanti

Transferati in borcane si turnati lichid care ramane in castron. Se pun capacele si se depoziteaza la frigider. Se pot consuma dupa 3-4 saptamani.

Castraveti murati picanti

Castraveti murati picanti

Castraveti murati picanti

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Foarte bine arata castarvetii picanti, vreau si eu 🙂

  2. Castravetii astia imi plac cel mai mult, putin picanti

  3. Un deliciu sunt castravetii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.