Reteta zilei: Cartofi copti si aromati

Printeaza

Cartofi copti si aromati din: cartof, ulei de masline, oregano, praf de usturoi, sare, piper, parmezan, patrunjel.

Cartofi_copti_si_aromati_05

Cartofi copti si aromati

Ingrediente: 

  • 1 cartof
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 linguriță oregano uscat
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • ¼ linguriță de sare
  • piper proaspăt macinat
  • 1 lingura parmezan ras
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Se spală cartofii bine, apoi se taie în fâșii. Asezati in tava si stropiti cu ulei.

Cartofi_copti_si_aromati
Combinati oregano, praf de usturoi, sare și piper într-un bol.  apoi se presara peste cartofi. Amestecati si presarati parmezan.

Cartofi_copti_si_aromati_02
Apoi se presara peste cartofi. Amestecati si presarati parmezan.

Cartofi_copti_si_aromati_03

Coaceți cartofii în cuptorul preîncălzit complet timp de 25-30 minute. Intoarceti la jumatatea timpului.

Cartofi_copti_si_aromati_04
Garnisiti cu patrunjel si serviti.

Cartofi_copti_si_aromati_05

Cartofi copti si aromati

Cartofi_copti_si_aromati_05

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.