Reteta zilei: Carne de curcan in sos picant

Printeaza

Carne de curcan in sos picant din: ceapa, ardei gras verde, usturoi, faina, apa, supa, ardei iute, carne de curcan, sare, piper, fulgi de ardei rosu.

Carne de curcan in sos picant

Carne de curcan in sos picant

 

Ingrediente:

  • ½ ceapa, feliata
  • 1 ardei gras verde, feliat
  • 2 catei de usturoi , tocat
  • 2 linguri de faina
  • 1 ½ cani de apa
  • 1 cana supa
  • 4 ardei iuti, tocat
  • 4 cesti carne de curcan, fiarta si tocata
  • Cate ½ lingurita sare si piper
  • ½ lingurita fulgi de ardei rosu

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare incalziti 1 lingura ulei de masline la foc mediu . Adaugati ceapa si ardeiul gras si gatiti aproximativ 5 minute. Adaugati usturoi si gatiti inca un minut.

Carne de curcan in sos picant

Intre timp se amesteca doua linguri de faina cu ½ cana de apa. Adaugati peste amestecul de ardei. Adaugati supa, se lasa sa fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase, aproximativ 5 minute.

Carne de curcan in sos picant

Adaugati restul de apa, carnea de curcan si ardeii iuti. Se amesteca pentru a se combina. Se condimenteaza cu sare si piper si fulgi de ardei rosu.

Carne de curcan in sos picant

Carne de curcan in sos picant

Carne de curcan in sos picant

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. imi place ce ai facut aici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.