Reteta zilei: Cannelloni cu carne tocata

Printeaza

O reteta foarte simpla si absolut delicioasa de cannelloni cu carne tocata din: tuburi cannelloni, carne de porc tocata, cascaval, unt, oua, usturoi, ceapa, bulion, busuioc, ulei de masline, rozmarin, vin alb, rosii, sare si piper.

Poate te intereseaza si:

Cannelloni cu carne tocata

Ingrediente:

  • 30 tuburi cannelloni (panzani-1 cutie contine 23 tuburi)
  • 600 g carne de porc tocata
  • 300 g cascaval
  • unt
  • 2 oua
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 4 linguri bulion
  • busuioc
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingurita rozmarin
  • 4 linguri vin alb
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie tip wok se pune uleiul la incins si se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt.

Cannelloni_cu_carne_tocata

Se lasa cateva minute pana se inmoaie. Se adauga rozmarinul si carnea tocata. Se amesteca incontinuu sa nu se lipeasca.

Cannelloni_cu_carne_tocata_02

Se lasa la calit cateva minute dupa care se adauga vinul, se sareaza si pipereaza si se adauga bulionul. Se lasa sa scada. Se adauga rosiile decojite date la blender si se lasa la fiert pana scade.

Cannelloni_cu_carne_tocata_05

Se rade cascavalul. Jumatate din cantitatea de cascaval se adauga peste carne impreuna cu oualele batute. Se amesteca bine si se lasa apoi 10 minute sa se raceasca compozitia.

Cannelloni_cu_carne_tocata_12

Se unge cu unt o tava termorezistenta. Se umple fiecare tub cannelloni cu compozitie si se aseaza in tava. Deasupra se toarna sos de rosii si se da la cuptor pentru 45-60 minute.

Cannelloni_cu_carne_tocata_15

Inainte cu aproximativ 15 minute de a fi gata se scoate tava din cuptor, se presara busuioc si restul de cascaval ras si se da din nou la cuptor.

Cannelloni_cu_carne_tocata_23

Rulourile cannelloni se servesc calde, dupa preferinta cu o lingura de smantana.

Cannelloni_cu_carne_tocata_25

Cannelloni cu carne tocata

 

Cannelloni_cu_carne_tocata_30

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • cannelloni cu carne
  • cannelloni cu carne tocata
  • caneloni cu carne
  • reteta cannelloni cu carne
  • retete cannelloni cu carne
  • reteta cannelloni cu carne tocata
  • reteta cannelloni
  • caneloni cu carne tocata
  • panzani cannelloni
  • cannelloni cu carne de porc

7 comentarii

  1. Imi place reteta de cannelloni cu carne tocata

  2. Vreau si eu din cannelloni astia

  3. Gabriela Martin

    Vreau si eu 🙂

  4. Au iesit buni, nu-i asa?

  5. Bune tuburile astea pline 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.