Cafea cu gheata si crema de smantana din: smantana, esenta de vanilie, apa, zahar brun, scortisoara, cafea, gheata. Ingrediente: ½ ceasca smantana 1 lingurita esenta de vanilie ⅓ cană cu apă 3 linguri de zahăr brun 1 baton de scorțișoară 30 ml cafea 3 cuburi de gheata Mod de preparare: Se toarnă smantana și esenta […]
Punci de cafea cu vin de Porto
Punci de cafea cu vin de Porto din: cafea tare, vin de Porto, rom, suc de lamaie, scortisoara, zahar si vanilie. Ingrediente: 1/2 l cafea tare 1/2 l vin de Porto 1/2 l rom 1 lingură suc de lămâie 1 praf scorţişoară măcinată 100 g zahăr 1 baton de vanilie Mod de preparare: […]
Reteta zilei: Cacao cu lapte si aroma de cafea
Cacao cu lapte si aroma de cafea din: cafea, pudra de cacao, lapte. Ingrediente: 180ml cafea 4 lingurite pudra de cacao 180ml lapte Mod de preparare: Intr-o tava pentru cuburi de gheata turnati cafeaua. Dati la congelator pentru cel putin 2 ore. Se adauga pudra de cacao intr-un recipient. Turnati […]
Mmmmmm, perfect pentru dimineata 🙂