Reteta zilei: Budinca cu legume si cascaval

Printeaza

O reteta de Budinca cu legume si cascaval din: faina, oua, cascaval, lapte, ulei, morcov, ardei gralben, ceapa verde, praf de copt, sare si piper.

Budinca cu legume si cascaval

Ingrediente:

  • 300g faina
  • 3 oua
  • 100g cascaval ras
  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa verde
  • 4 lingurite praf de copt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu putin ulei se calesc ardeii, morcovul si ceapa, legume care inainte au fost tocate  marunt,lasandu-se apoi sa se raceasca.

Budinca_cu_legume_si_cascaval

Intr-un blender se pun ouale, laptele si uleiul. Se adauga apoi faina, praful de copt si cascavalul ras amestecandu-se bine cu o spatula.

Budinca_cu_legume_si_cascaval_05

Ultima data se adauga legumele si se condimenteaza. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se  introduce tava pentru 35 minute la cuptor la 160ºC.

Budinca_cu_legume_si_cascaval_07

Budinca cu legume si cascaval

 

Budinca cu legume si cascaval

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. E mai mult un chec asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.