Reteta zilei: Budinca de paste cu sos de rosii si branza
PrinteazaBudinca de paste cu sos de rosii si branza din: paste, carne de carnati, sos de rosii, ricotta, mozzarella, parmezan, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 pachet paste
- 1 kg carne de carnati
- 800gr sos de rosii
- 450gr branza ricotta
- 2 cesti mozzarella, maruntita
- 3 linguri de parmezan, ras
- 1/4 ceasca patrunjel, tocat
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 180C. Fierbeti pastele al dente, scurgeti si pastrati deoparte. Gatiti carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu pentru cateva minute. Se adauga sos si pastete fierte. Amestecati si gatiti cateva minute.
Intr-un vas termorezistent adaugati jumatate din amestecul de paste. Amestecati ricotta, mozzarella si parmezan intr-un bol. Presarti jumatate din cantitatea de branzeturi peste amestecul de paste. Adaugati restul de paste si presarti apoi restul de branza.
Dati la cuptor timp de 30 minute. Serviti budinca cat este calda.
Budinca de paste cu sos de rosii si branza
Pofta buna!