Reteta zilei: Budinca de paste cu sos de rosii si branza

Printeaza

Budinca de paste cu sos de rosii si branza din: paste, carne de carnati, sos de rosii, ricotta, mozzarella, parmezan, patrunjel.

Budinca_de_paste_cu_sos_de_rosii_si_branza_08

Budinca de paste cu sos de rosii si branza

 

Ingrediente:

  • 1 pachet paste
  • 1 kg carne de carnati
  • 800gr sos de rosii
  • 450gr branza ricotta
  • 2 cesti mozzarella, maruntita
  • 3 linguri de parmezan, ras
  • 1/4 ceasca patrunjel, tocat

 

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180C. Fierbeti pastele al dente, scurgeti si pastrati deoparte. Gatiti carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu pentru cateva minute. Se adauga sos si pastete fierte. Amestecati si gatiti cateva minute.

Budinca_de_paste_cu_sos_de_rosii_si_branza_04

Intr-un vas termorezistent adaugati jumatate din amestecul de paste. Amestecati ricotta, mozzarella si parmezan intr-un bol. Presarti jumatate din cantitatea de branzeturi peste amestecul de paste. Adaugati restul de paste si presarti apoi restul de branza.

Budinca_de_paste_cu_sos_de_rosii_si_branza_06

Dati la cuptor timp de 30 minute. Serviti budinca cat este calda.

Budinca_de_paste_cu_sos_de_rosii_si_branza_07

Budinca de paste cu sos de rosii si branza

Budinca_de_paste_cu_sos_de_rosii_si_branza_09

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.