Reteta zilei: Budinca cu carne tocata de porc

Printeaza

O reteta foarte simpla de budinca cu carne tocata de porc, paste integrale de porc, ceapa, oua, cascaval, sare, piper si smantana.

Budinca cu carne tocata de porc

Ingrediente:

  • 500 g paste integrale spiralate
  • 1, 1.5 kg carne tocata porc
  • 1-2 cepe
  • 5 oua
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • alte condimente
  • smantana

Mod de preparare:

Se spala si se toaca carnea de porc si se condimenteaza cu sare, piper, alte condiment dupa gust. Se curata si se taie marunt ceapa.

Budinca_cu_carne_tocata_de_porc

 

Carnea impreuna cu ceapa si putina apa se pun intr-o cratita si se fierb aproximativ 30-45 minute, timp in care se amesteca compozitia.

Budinca_cu_carne_tocata_de_porc_05

In acelasi timp se fierb pastele intr-o oala cu un praf de sare si un strop de ulei. Inainte cu 10-15 minute de a fi gata, in compozitia de carne se pun 2 linguri bulion.

Budinca_cu_carne_tocata_de_porc_08

Se bat oualele ca pentru omleta si se rade cascavalul care se amesteca cu oualele batute. Intr-o cratita mai mare se pun pastele, se adauga compozitia de carne si oualele batute amestecate cu cascavalul ras si se amesteca.

Budinca_cu_carne_tocata_de_porc_15

Deasupra se rade cascaval pana este acoperita toata compozitia si se da la cuptor aproximativ 30 minute. Se serveste calda cu smantana.

Budinca_cu_carne_tocata_de_porc_17

Budinca cu carne tocata de porc

 

Budinca_cu_carne_tocata_de_porc_20

Poftă bună!

3 comentarii

  1. Vreau sa gust si eu 🙂

  2. Lidia Georgescu

    A iesit buna budinca?

  3. Foarte buna budinca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.