Reteta zilei: Bezele

Printeaza

Bezele din: albus de ou, zahar pudra, esenta de vanilie, crema de tartar, sare.

 

Bezele_07

Bezele

Ingrediente:

  • 4 albușuri de ou
  • 1/4 ceasca + 2 linguri zahar pudra
  • 1/2 linguriță esenta de vanilie
  • 1/4 linguriță cremă de tartar
  • 1/8 linguriță de sare

 

 

Mod de preparare:

In doua tavi asezati hartie de copt si preincalzti la 250C.

Bezele

Bateti albușuri de ou, zahăr pudra, vanilie, crema de tartar și sare într-un bol cu mixerul.

Bezele_02

In fiecare tava formati cu ajutorul unei linguri cate 10 bezele.

Bezele_03

Coaceți timp de aproximativ 20 de minute, apoi se reduce temperatura la 200 ° și coaceti încă 20 de minute.

Bezele_04

Opriți cuptorul și lăsați bezele sa se racească în cuptor timp de cel puțin 2 ore, fara sa deschideti cuptorul.

Bezele_05

Scoateți bezelele din tava si asezati pe un platou, apoi serviti.

Bezele_06

Bezele

Bezele_08

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Nu-mi plac bezelele

  2. Nina Apostoleanu

    Bezele, asa simple, fara nimic, poate sa pui pe o prajitura, ceva de genul asta, simple n-au nici un haz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.