Reteta zilei: Batoane cu musli si alune

Printeaza

Batoane cu musli si alune din: miere, unt de arahide, unt, mere, musli, alune, faina, nuca de cocos, stafide, sos de mere, esenta vanilie, scortisoara.

Batoane cu musli si alune

 

Ingrediente:

  • 3/4 ceasca de miere
  • 3/4 ceasca unt de arahide
  • 2 linguri de unt
  • 1 cana mere, curatate si tocate
  • 3 cesti musli
  • 1/2 cana alune tocate
  • 1 cana faina
  • 3/4 cana de nuca de cocos
  • 1/4 ceasca de stafide
  • 1/4 ceasca sos de mere
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita de scortisoara

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Ungeti cu ulei o tava.

Adauga miere, unt de arahide, unt si mere intr-o cratita si se incalzesc la foc foarte mic pana se moaie.

Opriti apoi focul.

Batoane cu musli si alune

Adaugati intr-un castron mare, combinati cu musli, alune, faina, alune, nuca de cocos, stafide, sos de mere, vanilie si scortisoara.

Se amesteca pana la omogenizare.

Batoane cu musli si alune

Raspanditi in tava si coaceti aproximativ 10 minute. Scoateti din cuptor.

Se taie batoanele, se lasa sa se raceasca si se servesc sau se pastreaza la frigider.

Batoane cu musli si alune

Batoane cu musli si alune

Batoane cu musli si alune

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Batoane cu fulgi de ovaz, alune si migdale

Reteta zilei: Batoane cu fulgi de ovaz, alune si migdale

Batoane cu fulgi de ovaz, alune si migdale din: fulgi de ovaz, migdale, alune, nuca de cocos, germeni de grau, unt, miere, zahar brun, esenta de anilie, sare, fulgi de ciocolata. Poate te intereseaza si: Batoane cu ovaz si ciocolata alba Batoane de cardamom cu ciocolata Batoane dietetice Batoane cu cereale si miere Batoane cu […]

 

 

Crumble cu rubarbă şi cireşe

Crumble de cirese

Crumble de cirese din: cirese, zahar, esenta de rom, amidon, faina, unt, cocos, zahar brun, musli, nuca, scortisoara, unt. Ingrediente: 500-600 g cirese 3 linguri zahar 1 fiola esenta de rom 1 lingura amidon pentru aluat: 50 g faina 80 g unt 1 lingura cocos 3 linguri zahar brun 2 linguri musli 2 linguri nuca […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa icnerc batoanele, sunt perfecte pentru micul dejun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.