Reteta zilei: Aripi de pui in crusta

Printeaza

Aripi de pui in crusta din: aripi de pui, praf de curry, sare, supa de pui, smantana, ceapa rosie, cimbru, faina, ulei, branza albastra.

Aripi_de_pui_in_crusta_07

Aripi de pui in crusta

Ingrediente:

  • 8-10 aripi de pui, tăiate în două
  • 1 lingura praf de curry
  • 1 linguriță de sare
  • 300ml supa de pui
  • 200ml smantana
  • 1 ceapa rosie, feliata
  • 1 buchet cimbru proaspat
  • 2 linguri de făină
  • 1 l ulei

Ingrediente sos de branza:

  • 100g branza albastra
  • 100g smantana

Mod de preparare:

Într-o pungă de congelator sau intr-un castron, amestecati aripile de pui in praful de curry și sare. Puneti carnea de pui și toate ingredientele, cu excepția făinii și uleiului, într-o cratita si fierbeti bine. Scoateți carnea de pui din cratita.

Aripi_de_pui_in_crusta

Când aripile de pui s-au răcit suficient pentru a le manipula cu degetele, cu grijă smulgeti oasele și cartilajele din fiecare aripă. Aruncați oasele. Dati aripile prin făină.

Aripi_de_pui_in_crusta_02

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare sau wok și se prăjesc aripile de pui dezosate, timp de aproximativ 45-60 de secunde pe fiecare parte. Scurgeti pe prosoape de bucatarie.

Aripi_de_pui_in_crusta_04

Se servesc cu sosul de branza pe care il preparati amestecand ingredientele impreuna.

Aripi_de_pui_in_crusta_06

Aripi de pui in crusta

Aripi_de_pui_in_crusta_06

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.