Reteta zilei: Aperitive picante

Printeaza

Aperitive picante din: ardei iute, branza, bacon.

Poate te intereseaza si:

 

Aperitive picante

Ingrediente: 

  • 10 ardei iuti
  • 120 gr brânză
  • 20 felii de bacon

 

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Taiati ardeii in jumatate pe lungime și îndepărtați toate semințele și membrana interioara.

Aperitive picante
Taiati branza cuburi și puneti in mijlocul fiecarei jumătati de ardei iute. Apasati usor inauntrul ardeiului.

Aperitive picante
Inveliti fiecare ardei in cate o felie de bacon si fixați cu o scobitoare.

Aperitive picante
Puneti ardeii pe o foaie de copt intr-o tava.

Aperitive picante
Coaceți la 200C pentru 15 minute.

Scoateți din cuptor și lasati sa se raceasca timp de 5 minute.

Aperitive picante
Serviti imediat.

Aperitive picante

Aperitive picante

Aperitive picante

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Aperitive_cu_crema_de_branza_si_legume_04

Reteta zilei: Aperitive cu crema de branza si legume

Aperitive cu crema de branza si legume din: crema de branza, morcov, telina, patrunjel, arpagic, ardei, ardei iute, sare de mare, piper. Ingrediente:  1 pachet de crema de branza 1 morcov 1/2 cana de telina, cuburi 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura arpagic tocat 1/2 cană de ardei cuburi 1/2 ardei iute sare de mare […]

 

Aperitive_cu_somon_afumat_si_caviar_04

Reteta zilei: Aperitive cu somon afumat si caviar

Aperitive cu somon afumat si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente:  6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]

Aperitive_cu_sparanghel_si_prosciutto _04

Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto

Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto. Poate te intereseaza si: Aperitive cu somon, icre negre si piersica Aperitive cu bacon afumat si rosii Aperitive cu peste si ricotta Ingrediente:  1 buchet de sparanghel 120gr prosciutto feliat Mod de preparare: Se incalzeste gratarul la foc mediu. Între timp, inveliti sparanghelul in prosciutto.   Puneti […]

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Uuuu, nu sunt prea picante?

  2. Daca ochesti un ardei picant rau, te-ai scos cu aperitivele astea :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.