Reteta traditionala cu carne de porc

Printeaza

Reteta traditionala cu carne de porc din: costita, varza, marar, cimbru, otet, smantana, condimente, sare.

Ingrediente:Reteta traditionala cu carne de porc

  • 1 kg costiţă de porc
  • 2 kg varză
  • 2 legături mărar
  • 2 crenguţe de cimbru
  • condimente
  • puţin oţet
  • smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Punem să fiarbă costiţa de porc, cu atâta apă câtă să o acopere în cratiţă. După ce s-a fiert, adăugăm varza tăiată felii, sarea, legăturile de mărar, crenguţele de cimbru şi condimentele preferate.

Intre timp pregătim un rântaş din 2 linguri untură, 4 linguri taină, boia de ardei şi oţet.

Adăugăm rântaşul la varză, iar când totul s-a fiert, scoatem legaturile de mărar şi crenguţele de cimbru, le aruncăm, apoi punem în cratiţă smantâna.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.